Їхні "герої": У Москві 9 травня пронесуть портрети ліквідованих на Донбасі російських бойовиків

​На банерах, підготовлених до ходи "Безсмертний полк", зображені портрети російських найманців з написами "Завжди в строю" і "Добровольці Росії".

Портрети знищених на Донбасі російських бойовиків пронесуть під час параду у Москві. Ілюстрація:Zaxid.net

Портрети російських бойовиків, які ліквідовані в боях за Донбас, пронесуть у Москві під час акції "Безсмертний полк". Про це УНІАН повідомили в організації "Союз добровольців Донбасу", яка займається діяльністю бойовиків, які повернулися в РФ, передають Патріоти України.

"9 травня 2017 року запрошуємо всіх охочих взяти участь у ході "Безсмертний полк в Москві. Колона "Безсмертний полк Новоросії" формується о 14.00 на пероні Білоруського вокзалу", - йдеться в повідомленні. На банерах, підготовлених до ходи, зображені портрети російських бойовиків, ліквідованих на Донбасі, з написами "Завжди в строю", і "Добровольці Росії".

З ініціативи російської влади 9 травня в Росії і за кордоном вже вдесяте відбудеться громадська акція "Безсмертний полк". Це хода, під час якої люди несуть фотографії своїх родичів, які брали участь у Великій Вітчизняній війні.

Такі заходи за межами Росії організовуються, здебільшого, за сприяння російських співвітчизників і закордонних представництв. В акції візьмуть участь не тільки вихідці з Росії і країн СНД, а й місцеві жителі.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...