Їхню матір погрожував вбити лопатою: У Києві чоловік зі зброєю захопив дітей у заручники (фото, відео)

Поліцейські з чоловіком проводили переговори, а коли зрозуміли, що він не випустить дітей, вирішили діяти.

"Доброго" батька затримала поліція. Фото: соцмережі.

У Святошинському районі столиці чоловік закрився в квартирі і погрожував вбити дітей, проте після штурму спецназу був затриманий. Про це повідомили в прес-службі поліції, передають Патріоти України.

Повідомляється, що інцидент стався по вулиці Жмеринській. У поліцію зателефонувала жінка і сказала, що чоловік її сестри влаштував удома сварку і б'є дружину. "Жінка з квартири втекла, а її кривдник забарикадувався в будинку з чотирма дітьми віком від 3-х до 13-ти років і погрожував зброєю. Відповідно в Києві була введена поліцейська операцію "Заручник", - йдеться в повідомленні поліції.

Зазначається, що в результаті переговорів чоловік відпустив з квартири 13-річну дочку. Як розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко, пізніше під'їхав спецназ, який пішов на штурм.

"З чоловіком проводили переговори, а коли зрозуміли, що він не випустить дітей, вирішили діяти. Впевнившись, що під час штурму діти не постраждають, спецпідрозділ отримав команду починати силову частину операції. Дітей звільнили, а зловмисника затримали", - повідомив він.

"Вони в розлученні з 2014 року, але живуть разом. Як мати дітей розповіла, сьогодні вранці вона прокинулася, побачила, що її колишній чоловік тримає в руках лопату, йде на неї і погрожує вбивством. Вона вибігла з квартири, подзвонила в поліцію. Коли прибули правоохоронці, чоловік забарикадувався в квартирі з дітьми", - розповів журналіст деталі події.

Зараз відомо, що чоловікові 51 рік. Коментарі сусідів були неоднозначними: одні говорили, що він гуляв з дітьми, не кричав і взагалі не було ніяких передумов, які могли б привести до сьогоднішніх дій. Інші розповідають, що в родині неодноразово були сварки.

"За словами потерпілої жінки, її колишній чоловік ніде не працює. Працює вона. Розповіла, що по роботі вона іноді відлучалася на три тижні, а коли поверталася, бачила, що квартира в поганому стані, колишній чоловік погано доглядав за дітьми. Вона почала готувати документи на позбавлення його батьківських прав. Втім, сьогодні він нібито про це не знав", - додав кореспондент.

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...