Індійські пристрасті: В Тхані чоловік зарізав 14 членів сім'ї, серед загиблих 8 дітей

Розправившись зі своїми родичами, чоловік наклав на себе руки.

Ілюстрація: Діалог.35-річний чоловік жорстоко розправився з 14-ма членами своєї сім'ї, серед убитих є 8 дітей, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Хансіл Варекар вважався благополучним сім'янином, чоловік був вихідцем з пристойної сім'ї і позитивно характеризувався сусідами. Варекар працював організатором святкувань в Тхані, його родичі були багаті. Шокуюча трагедія викликала подив у всіх, хто знав чоловіка.

За однією з версій, на вбивство своєї родини він міг піти через майнові претензії.

Вбивство сталося напередодні ввечері, після святкового застілля. Коли всі лягли відпочивати, пізно вночі Варекар замкнув в будинку всі двері, після чого взяв ніж і перерізав горло всім 14 членам своєї сім'ї. Загинули не тільки діти, але і дружина вбивці, батьки і троє сестер Варекара.

Поліція пояснює міцний сон загиблих тим фактом, що вбивця за вечерею міг підсипати їм снодійне. Після розправи Варекар наклав на себе руки.

Змогла вижити тільки одна з сестер вбивці, вона кричала про допомогу. Благання почув сусід родини, він вибив вікна в будинку, проник в приміщення і викликав поліцію. Дівчина лежить зараз в лікарні з численними ножовими пораненнями.

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...