Іншим буде наука: У Києві сміливий водій провчив жінку-автохама

Небайдужий водій заблокував автомобіль Audi, водій якого хотіла проїхати через трамвайні колії, порушуючи ПДР.

У Києві сміливий водій провчив жінку-автохама. Ілюстрація: sled.net.ua.

У Дарницькому районі Києва небайдужий водій заблокував автомобіль Audi, водій якого хотіла проїхати через трамвайні колії, порушуючи ПДР, написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook мешканка Києва Євгенія Тимофєєва, опублікувавши фото з місця події. Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інцидент стався 15 квітня. "Позняки (Ахматової). Вранці спостерігаю картину: жінка на Audi вирішила скоротити шлях до розвороту через трамвайні колії, але її мерзенний вчинок помітив водій білого автомобіля. Нахабство його обурило, він зупинився, включив аварійку, і обійшовши Audi ззаду - відсік шляхи відступу" , - розповіла Тимофєєва. За її словами, водій викликав на місце події поліцію.

"Він був готовий до нападу пасажирів трамваїв, він готовий був терпіти крики жінки-водія", - підкреслила киянка. Вона повідомила, що пасажири трамвая, який не зміг їхати через перегородження колій, змушені були вийти з салону.

"Пасажири трамвая вийшли, йшли пішки вздовж шляхів, один дідусь дуже грізно розповідав жінці-водієві про ПДР, дуже активно розмахуючи парасолькою", - написала Тимофєєва.

За словами киянки, через 10-15 хвилин приїхала поліція. "І далі пішло покарання. Сміливий вчинок, і правильний. Аж гордість бере. Спасибі загадковому водієві", - підкреслила Тимофєєва.

Несподівано: Вчені з'ясували, чому жінки більш схильні до куріння, ніж чоловіки

середа, 27 березень 2024, 6:58

Жіночий статевий гормон естроген може бути причиною того, що жінки більш схильні до нікотинової залежності, ніж чоловіки, що потенційно відкриває нові шляхи для лікування. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Дослідники з Університету Кентукк...

Чи мають право мобілізовані ФОПи продовжувати підприємницьку діяльність - нюанси, які варто знати

середа, 27 березень 2024, 6:30

В Україні триває мобілізація, при цьому виключення не складають і самозайняті підприємці, тобто ФОП. При цьому мобілізовані підприємці I та II груп не повинні припиняти реєстрацію своїх підприємств. І дозвіл на продовження підприємницької діяльності ст...