"Інтер" звинуватив радника Авакова в безпосередньому керівництві підпалом проросійського телеканалу (фото)

Журналісти телеканалу показали фото і відео того, як радник міністра МВС Ілля Ківа нібито особисто керує групою паліїв, роздає вказівки як учасникам акції протесту, так і поліцейським.

Ілюстрація:korupciya.comТелеканал "Інтер" провів власне журналістське розслідування підпалу свого офісу і показав обличчя одного з можливих винуватців події. Про це повідомлялося у вечірньому випуску програми "Подробности", передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

За інформацією журналістів, цей же чоловік раніше брав участь в інших провокаціях проти ЗМІ.

Також журналісти показали фото і відео того, як радник міністра МВС Ілля Ківа нібито особисто керує групою паліїв, роздає вказівки учасникам акції протесту, так і поліцейським.

Як передають ЗМІ, безпосередніми виконавцями нападу на офіс "Інтера" були два кримінальних авторитета: Олексій Копишинский на прізвисько "Льоха-качок" та Вадим Мізера на прізвисько "Мізер".

Відзначається, що Вадим Мізера раніше вже був судимий. На даний момент він перебуває під слідством і підпискою про невиїзд.


В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...