Інтернет буде доступний у будь-якому куточку Землі: Facebook провів тестування нової технології

В майбутньому планується створити цілий парк безпілотників, що забезпечать доступ в Мережу.

Aquila – безпілотник, що забезпечує доступ в Інтернет. Фото: it-news.clubПредставники Facebook заявили, що новітня технологія успішно пройшла тестування і скоро буде доступна багатьом – унікальний безпілотник медіагіганта Aquila здійснив свій перший випробувальний політ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Aquila – це безпілотник, що забезпечує доступ в Інтернет за допомогою новітньої технології. Видаваний їм сигнал приймається антенами невеликих веж, перетворюють його в сигнал Wi-Fi 4G-мереж. Завдяки цьому, всі, хто знаходиться від нього в радіусі 70 км, отримають доступ в Інтернет.

Розмах крил Aquila ширше, ніж у Боїнга 737, однак він зроблений з надлегких матеріалів, тому важить менше, ніж 460 кг. Його споживана потужність – не більше, ніж у трьох фенів для сушіння волосся. Facebook працює над тим, щоб зробити цю модель ще легшим та ще енергоефективніші. Медіагігант планує в майбутньому створити цілий парк таких безпілотників, забезпечуючи наявність Інтернету навіть у найвіддаленіших куточках земної кулі.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...