Його хлопчик - і такі дрібнички: Черновецький назвав абсурдом відмивання "якихось 10 мільйонів доларів" (відео)

Під час обшуку на віллі було вилучено велику кількість документів, які, за версією поліції, доведуть причетність молодшого Черновецького до злочину.

В Іспанії поліція затримала сина Черновецького. Фото: ua.censor.net.uaЕкс-мер української столиці готує позови проти іспанських журналістів і поліції. Затриманий на власній віллі, купленій за відмиті 10 мільйонів доларів – іспанські журналісти показали, як виводили сина колишнього мера Києва Леоніда Черновецького Степана у кайданках і в супроводі поліцейських, повідомляють Патріоти України з посиланням на tsn.ua.

Його затримали у вівторок вдень у заміському будинку поблизу курорту Коста Брава. Під час обшуку було вилучено велику кількість документів, які, за версією поліції, доведуть причетність молодшого Черновецького до відмивання грошей. Наразі відомо, що з 2011 року Степан очолював інвестиційну компанію. Разом із ним серед директорів є ще один українець Роман Валесюк. Йому належить спільний з Арменом і Ашотом Маїлянами бізнес. У схемі фігурують іще кілька іспанських, слов'янських та вірменських прізвищ. Поліція затримала більшість фігурантів справи.

У листуванні з журналістами ТСН колишній очільник Києва всі звинувачення правоохоронців відкидає. Каже, що судитиметься з поліцією. А невинуватість сина доводить і без того значними статками, які є в його родини. "Подумайте самі, чи стали би ви відмивати якісь 10 мільйонів, маючи на руках 750 мільйонів після продажу банка. Абсурд повний!", - заявив Леонід Черновецький. Напередодні колишній мер Києва стверджував, що його син не затриманий іспанською поліцією, хоча такі повідомлення з'явились у місцевій пресі. Черновецький-старший заявив, що Степан перебуває у себе вдома, до нього дійсно прийшла поліція, але допитують з приводу іншої особи. Натомість іспанське видання Diari de Girona оприлюднило фотографії затримання Черновецького-молодшого.

Забирають хворих і працівників оборонних підприємств: Нардеп жорстко "пройшовся" по роботі ТЦК в Україні

вівторок, 7 травень 2024, 8:44

Секретар оборонного комітету Верховної Ради, нардеп Роман Костенко розкритикував низку порушень у роботі ТЦК та СП. Він також навів приклади таких порушень, як-от мобілізація працівника оборонного підприємства та людини з проблемами з зором. Про це Кос...

Шість тисяч доларів на день на вітер: Активний вулкан у холодній Антарктиці щодня викидає в атмосферу золото

вівторок, 7 травень 2024, 8:22

Гора Еребус, яка разом з островом Десепшн є єдиним зі 138 діючих вулканів Антарктиди, відома тим, що щодня викидає в атмосферу газ, який містить близько 80 грамів кристалізованого золота, передають Патріоти України. . Присутність дорогого пилу було за...