Його шанували десятки мільйонів: Помер відомий екстрасенс з українським корінням

​Легендарному цілителю було 82 роки.

Аллан Чумак. Фото:Baursak.info

У Москві на 83-му році життя помер відомий цілитель та екстрасенс Аллан Чумак. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Дмитро Гордон, передають Патріоти України.

Аллан Чумак прийшов у цілительство з журналістики. У 1970-1980-х роках він, будучи журналістом, розслідував різні випадки цілительства і в результаті відчув у собі аналогічний дар. В кінці 1980-х - початку 1990-х Чумак за допомогою ТБ масово "заряджав" різні неживі предмети і проводив лікування людей.

МОЗ Російської Федерації заборонило подібну пропаганду на телебаченні. Після цього Чумак зник з блакитних екранів, Однак він продовжив проводити сеанси з людьми.

З 1983 року Чумак почав співпрацювати з Науковим інститутом загальної та педагогічної психології АПН СРСР. До 2009 року написав три книги.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...