Йому було тільки чотири рочки: Експерти назвали причину смерті хлопчика в київському аквапарку

Чотирирічний Єлисей Артемчук потонув в аквапарку ТРЦ Dream Town в Києві 22 квітня, в день свого народження.

22 квітня в аквапарку ТРЦ Dream Town сталася жахлива трагедія. Фото: travel.diary.com.ua.

Чотирирічний хлопчик, який загинув в київському аквапарку Dream Island, згідно з даними експертизи, помер від прямого попадання води в легені. Про це повідомила спікер поліції Оболонського району Києва Оксана Щербак, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Також у Єлисея Артемчука зламані ребра. У поліції додали, що відеозаписи, вилучені з аквапарку, виявилися поганої якості.

Нагадаємо, чотирирічний Єлисей Артемчук потонув в аквапарку ТРЦ Dream Town в Києві 22 квітня, в день свого народження. Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за частиною статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з додатковою кваліфікацією - нещасний випадок.

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...