Істерика роспропаганди: Прокремлівський канал розповів про відомий український фестиваль, як про "неонацистський табір"

Росіянам промивали мізки інформацією. що на фестивалі "Бандерштат" "образ Бандери усіма силами втискають в свідомість українців", а також "пропагують неонацизм".

Рок-фестиваль "Бандерштат". Ілюстрація:https://uk.wikipedia.orgНа прокремлівському телеканалі "Россия24" показали 4-хвилинний сюжет, в якому про фестиваль "Бандерштат" розповіли як про місце, де пропагують неонацизм і вчаться розбирати зброю. Про це повідомляє Gazeta.ua, передають Патріоти України.

"Назвати дату народження Степана Бандери, рік прийняття першої Конституції Пилипа Орлика і заспівати гімн УПА: з цих і не тільки тестів на "патріотизм" тепер починаються інтерв'ювання у львівському відділенні Міністерства юстиції України", - йдеться в сюжеті російського телеканалу, в якому нібито висвітлюють фестиваль Бандерштат.

"Образ Бандери усіма силами втискають в свідомість українців. Іноді трапляється це під фаєрами і громовими гітарами. Таким був рок-фестиваль "Бандерштат"," - розповідає ведучий.

Зокрема, російський канал також запевняє своїх глядачів, що крім пісень на фестивалі проводять майстер-класи по збірці-розбиранні зброї, представляють книги неонацистів, читають лекції за чіткими ідеологічними напрямками і під гаслом: "будь-яка мова, крім російської". Не обійшлося і без Степана Бандери, банери з яким "заполонили центр Києва", запевняли пропагандисти.

"Таке ненав'язливе звеличення пособників фашистів українська влада використовує як інструмент антиросійської пропаганди. А в Харкові, коли ставили Чайковського "Мазепа", використовували улюблену пісню Бандери", - переконує журналіст глядачів.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....