Істерика в Кремлі: Росія обов'язково введе контрсанкції проти України, однак ще не вигадала які - Пєсков

Що стосується патріотичних інтернет-ЗМІ України, то вони вже давно перебувають під "баном" в РФ, тому на них принаймні "відігратись" не вдасться.

Дмитро Пєсков. Фото:http://expres.ua/Росія планує ввести санкції у відповідь на сьогоднішні заходи України проти Росії. Про це у вівторок, 16 травня, заявив прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков, передають Патріоти України з посиланням на УРА-информ.

При тому він запевнив, що поки не готовий конкретно сказати, що це будуть за санкції і які заходи Москва може запровадити проти України.

"Ми уважно відстежуємо ситуацію і, звичайно, не забуваємо про принцип взаємності. В Україні не так багато інформаційних ресурсів, які користуються популярністю в Росії, але поки я не готовий сказати, які контрзаходи можуть бути вжиті"- сказав Пєсков журналістам, додавши, що "прояв подібної ворожості зайвий раз підкреслює, хто може стояти за тією ситуацією, коли ми констатуємо повну пробуксовку мінських домовленостей".

Як відомо, сьогодні президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення Ради Національної безпеки і оборони про санкції проти 1 228 фізичних та 468 юридичних осіб. Завтра офіційна газета "Урядовий кур'єр" опублікує указ Президента України про нові санкції проти компаній і фізичних осіб РФ і він вступить в силу.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...