Історія про те, як українець з $231 в кишені поїхав підкорювати Америку (фото)

25-річний Максим Засялян півроку жив в США нелегалом, працюючи на роботі найнижчого класу.

25-річний українець виїхав на півроку в США з $231 в кишені. Фото: varota.com.ua.

25-річний українець Максим Засялян вирішив пожити в США нелегалом і поїхав туди, маючи в кишені всього 231 долар. Про це пише Українська правда, передають Патріоти України.

"Я знав, скільки б не витратив на квиток, все одно зароблю в Штатах ці гроші нелегально. У мене не було мети заробити в Америці гроші, я просто хотів отримати досвід роботи нелегалом, відчути життя звичайного нелегала в Центральній Америці", - розповів він .

За словами Засяляна, спершу він влаштувався на роботу в сферу обслуговування.

"У чому полягає головна відмінність США від України - там, працюючи на роботі найнижчого класу, ти можеш нормально існувати, знімати квартиру, їздити на машині, заправлятися постійно бензином, добре їсти", - зазначив він.

Хлопець працював посудомийником, прибиральником, а також помічником офіціанта і заробляв при цьому 10 доларів на годину, а зміни бували по 10-12 годин. Тому дохід становив близько 120 доларів в день.

Крім того, Засялян економив на житлі - домовлявся з каучсерферами.

Також на роботу українець ходив пішки або витрачав по 2 долари в день.

Він запевняє, що померти з голоду в США просто неможливо.

"У Штатах народ дуже чуйний. Ти можеш просто сидіти під заправкою з рюкзаком, до тебе підійдуть, запитають, чи все в порядку, ти не голодний, чи є, де жити?", - пояснив він.

Також хлопець розповів, що багато хто з американських бомжів - або збанкрутілі бізнесмени, або хіпі, або шукачі себе.

Ексгравець Арсенала заявив, що український футболіст може стати найкращим вінгером АПЛ

четвер, 16 травень 2024, 23:29

На думку Гаеля Кліші, перші півтора року українця в «Челсі» виявилися складними, зокрема й через ситуацію в його рідній країні, передають Патріоти України. Колишній захисник Арсенала вважає, що у Мудрика є всі якості, щоб стати найкращим вінгером АПЛ у...

На Закарпатті священнику УПЦ МП заборонили у служінні через... демонстрацію статевих органів

четвер, 16 травень 2024, 22:52

Днями у Мережі з'явилися відео, де священник Свято-Георгіївського "Кривського" чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ МП Віктор Шпілька демонстрував статеві органи, передають Патріоти України. Після розголосу в соцмережі та суспільного резонансу в ...