Істинний патріот України: Знаменитий український боксер заборонив називати себе росіянином в США

Віктор Постол тренується в США перед поєдинком з американцем Теренсом Кроуфордом, який відбудеться в ніч на 24 липня в Нью-Йорку.

Фредді Роуч і Віктор Постол. Фото: sportarena.com.

Непереможний чемпіон світу за версією WBC у першій напівсередній вазі Віктор Постол, який тренується і проводить бої в США, висловив патріотизм і не дав себе називати росіянином. Про це розповів його тренер Фредді Роуч, який помилково вважав нашого боксера представником РФ, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Я називав Постола кращим російським боксером, але після того, як Віктор нокаутував Матісса і став чемпіоном світу, він виправив мене і сказав, що з України. Я маю величезну повагу до нього як до бійця і як до людини", - сказав Роуч в інтерв'ю TopRank.

Один із кращих тренерів світу також зазначив, що Віктор Постол неймовірно віддається на тренуваннях. "Він працює з повною самовіддачею кожен день. Він постійно зосереджений. Спочатку він слухає, а потім практикує годинами то, що ми напрацьовували. Він виріс у хорошого спортсмена і морально, і фізично. Коли така людина, як Постол приходить і віддає в залі всі сили, то ти не можеш не допомагати йому", - резюмував Роуч.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що Постол зробив патріотичну заяву про Україну напередодні свого чемпіонського бою проти американця Теренса Кроуфорда. Поєдинок відбудеться в ніч на 24 липня в Нью-Йорку.

Патріоти України розповідали, що 31-річний Постол прийшов у вишиванці на одну з прес-конференцій перед чемпіонським боєм.

Треба обов’язково мати при собі: Без яких документів транспорт затримають на блокпосту

середа, 15 травень 2024, 3:25

Під час дії воєнного стану на блокпостах в усіх водіїв автомобілів можуть перевіряти документи, адже за новим законом про мобілізацію, чоловікам від 18 до 60 років треба мати при собі військово-обліковий документ. Про це у коментарі РБК-Україна сказав ...

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...