Італію знову струснуло серією землетрусів (фото)

​Землетрус магнітудою до 6 балів відчувався в центральних регіонах країни - Перуджі, Анконі, Фабріано, Пезаро і Римі.

Землетрус в Італії. Фото: espreso.tv.

Увечері 26 жовтня і вночі 27 жовтня три потужних землетруси сколихнули центральну Італію, поштовхи відчувалися по всій країні, значна частина містечка Уссіта регіону Марке в провінції Мачерата зруйнована. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що перший землетрус магнітудою 5,4 балла стався о 19:11 за місцевим часом на глибині 9 кілометрів з епіцентром в провінції Мачерата і вразив міста Кастельнаджело-суль-Нера, Віссі, Уссіта і Пречі.

Поштовхи відчувалися в Римі, Л'Акуїле, Перуджі і Терні. Повідомляється також, що поштовхи були відчутні навіть на території Австрії.

Через землетрус довелося зупинити матч футбольної Серії А між командами "Пескара" і "Аталанта".

В 21:18 стався другий землетрус магнітудою 5.9. Пізніше, о 23:42 стався і третій землетрус магнітудою 4,6.

У деяких регіонах місцева влада оголосила про скасування занять у школах.

Нагадаємо,в серпні центральну Італію сколихнув землетрус, який, за даними Національного інституту геофізики і вулканології, мав магнітуду 6.0 і глибину 4 км. Кількість загиблих від землетрусу, яке струсонув центральну Італію 24 серпня, досягла 293 чоловік.

Відтермінована пенсія в Україні: Як збільшити розмір виплат і які нюанси треба знати

вівторок, 7 травень 2024, 6:22

За кожен рік роботи після строку виходу пенсія збільшується на 6%, тобто приблизно на 350 гривень на місяць, передають Патріоти України. . Як зазначили у ПФУ, кожна людина має право на вибір щодо отримання пенсії за віком. Вона може вирішити самостійн...

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...