"Южное солнце напекло ему голову": Російські активісти запропонували відправити Аксьонова на Чукотку

Як зазначають активісти, під керівництвом "горе-адміністратора" Аксьонова прогресу в розвитку півострова практично не видно, "а ось корупційних скандалів хоч відбавляй".

Сергій Аксьонов. Фото:24tv.ua

Активісти російського "Національного комітету +60" виступили з пропозицією перевести "главу" Криму Сергія Аксьонова на посаду губернатора Чукотки. Про це йдеться в зверненні до керівника Адміністрації президента РФ Антона Вайно, текст якого опинився в редакції Событий Крыма, передають Патріоти України.

Як наголошується, дана ініціатива виникла в зв'язку з недавньою "диктаторсько-монархічною" заявою Аксьонова.

"Похоже, южное солнце внезапно напекло голову известному персонажу крымских событий 2014 года – покуситься на основы конституционного строя государственному чиновнику непозволительно по закону, а в преддверии выборов Президента РФ и вовсе на грани экстремизма!" - сказано в тексті звернення.

Як зазначають активісти, під керівництвом "горе-адміністратора" Аксьонова прогресу в розвитку півострова практично не видно, "а ось корупційних скандалів хоч відбавляй".

"Видимо, не по сеньке оказалась шапка древней Таврии. На наш взгляд, необходимо срочно убрать из медиа-пространства говорливого путаника, наносящего ущерб мировому авторитету ВВП, вернувшего Крым России! Конечно, учитывая "революционные заслуги" товарища Аксенова, нельзя такой молодой ценный кадр отправить в какой-нибудь колхоз.

Представляется, что для восстановления душевного здоровья и тщательного изучения Конституции, орденоносца Аксенова следует направить на Чукотский полуостров, где он лично сможет предъявить претензии США по поводу нашенской Аляски! После отъезда Романа Абрамовича в "Челси", жители Чукотки заждались нового крутого начальника", - наголошується в документі.

При цьому активісти вважають, що "лучшим кандидатом на пост "главы" Крыма будет депутат Госдумы Наталья Поклонская, которая "свято чтит мнение ВВП и РПЦ, знает законы и любима народом Крыма".

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...