Із автомобіля охоронця Гелетея викрали два пістолета з патронами - ЗМІ

У багажнику авто знаходився табельний GLOCK-17з двома магазинами, зарядженими бойовими патронами в кількості 34 одиниці, і нагородна Beretta 92FS також з двома магазинами з патронами в кількості 26 одиниць.

Валерій Гелетей. Фото:http://gordonua.com/

В охоронця керівника Управління державної охорони України Валерія Гелетея з автомобіля викрали два пістолети з бойовими патронами. Про це з посиланням на джерела в МВС України повідомляє сайт Страна, зазначають Патріоти України.

У той же час агентству УНІАН в прес-службі УДО пообіцяли прокоментувати цю інформацію пізніше.

За інформацією джерела видання в МВС, у співробітника УДО Олександра Волкова вкрали два бойові пістолети. Волков, стверджують у виданні з посиланням на власні джерела в УДО, дійсно є охоронцем Гелетея.

"За даними наших джерел, під час перебування у Вінниці 7 травня Волков залишив в багажнику свого автомобіля Toyota Camry два пістолети. Повернувшись до авто лише 8 травня після опівночі, він виявив пошкоджене авто і викрадення зброї.

Як стало відомо, в багажнику автомобіля знаходився табельний GLOCK-17 серійний номер LKW012 з двома магазинами, зарядженими бойовими патронами в кількості 34 одиниці, і нагородна Beretta 92FS серійний номер G 76318Z також з двома магазинами з патронами в кількості 26 одиниць", - повідомляє видання.

Також у виданні зазначають, що за всю історію існування УДО жоден з його керівників не мав особистої охорони, вона з'явилася лише у Гелетея. "При цьому формально Волков значиться в спецпідрозділі "Булат"... Волков супроводжує Гелетея під час пересування по місту в одному автомобілі, під час пішого пересування знаходиться з ним поруч, включаючи і охоронні заходи.

Під час перебування Гелетея в адміністративній будівлі УДО України Волков знаходиться в його приймальні", - зазначає видання. У прес-службі УДО поки не коментують інформацію про викрадення зброї, однак обіцяють прояснити її "найближчим часом".

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...