Каблучку Жанни д'Арк продано за рекордні $ 420 тисяч

Під час аукціону за реліквію боролися десятки колекціонерів не тільки в залі, але і по телефону та інтернету.

На аукціоні Timeline Auctions в Лондоні продано срібний перстень національної героїні Франції Жанни д'Арк за рекордну суму в £ 297,6 тис. ($ 420 тис.). Про це повідомив керуючий директор компанії - організатора аукціонних торгів Кріс Рен, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що за реліквію боролися десятки колекціонерів не тільки в залі, але і по телефону і інтернету.

Верхня планка оціночної вартості становила 14 тисяч фунтів, проте на останньому етапі торгів підсумкова сума перевищила естімейт в кілька десятків разів.

«Каблучку д'Арк можна по праву назвати найбільшим індивідуальним лотом в історії Timeline Auctions. Про це можна судити по кінцевій вартості, яка є світовим рекордом для лотів даного типу. Рідко коли срібні каблучки йдуть з молотка дорожче декількох тисяч фунтів, і тому цей випадок дійсно винятковий », - сказав Рен.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...