Качки, качки: Помер актор, який озвучив Скруджа Макдака в мультсеріалі Disney (фото, відео)

Чи був би таким відомим і любимим мультяшний Скрудж Макдак, якби йому дістався інший голос? Навряд чи. Спасибі актору Алана Янгу за талант і майстерність.

Актор Алан Янг, "подарувавший" голос Скруджу Макдаку. Фото: tass.ruУ США у віці 96 років помер актор Алан Янг, який озвучив персонажа Скруджа Макдака в мультсеріалі Disney "Качині історії", пишуть Патріоти України про повідомлення сайту Нескучные новости. Причини смерті артиста не розкриваються.

Американському глядачеві Алан Янг запам'ятався роллю в ситкомі "Містер Ед", що виходив в 60-х роках. Актора також можна побачити в таких фільмах, як "Марджі", "Містер Бельведер їде в коледж", "Машина часу". Янг є володарем премії Еммі, яку він отримав на початку 1950-х років як "Кращий актор комедійного серіалу".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...