"Какие придурки решили это сделать? Просто сволочи": Кернес розплакався на похороні Дімента (фото)

Коли Кернес закінчив свою промову, ребе згідно з традицією порвав на вбитому одяг і прочитав прощальну молитву.

Похорони Юрія Дімента. Фото:http://newsroom.kh.ua/

Мер Харкова Геннадій Кернес не зміг стримати сльози на похоронах свого близького друга, бізнесмена Юрія Дімента, якого розстріляли 26 лютого. Про це повідомляє регіональне видання NewsRoom, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що жалобна церемонія почалася о 12:00. За попередніми підрахунками, кілька сотень людей прийшли попрощатися з убитим.

З динаміків грала поминальна єврейська музика. Парковка була забита автомобілями, там же стояли два великі автобуси. Крім того, на кладовищі чергували патрульні і медики.

У своїй прощальній промові Кернес згадав, як після замаху на нього Дімент організував збір грошей на лікування мера.

"Коли мене поранили, ти збирав мені гроші, щоб я вижив. Ти пам'ятаєш, що ти мені говорив?" Ти бігаєш сам "(без охорони). А я тобі відповідав:" А ти ходиш сам ". Комусь не зрозуміти нашу дружбу. Я не розумію: людина пройшла 90-і, створила сім'ю, любила шалено дружину, дочку, батька і маму.

Нічого протизаконного не робила. Які придурки вирішили це зробити? Просто сволоти. Іра, Машенька, ми можемо говорити, що завгодно, але вам треба повернути батька, сина і чоловіка. Ми безсилі ", - сказав Кернес.

"Я хочу, щоб всі зрозуміли: людина сюди прийшла на могилу матері. Ніхто не міг подумати, що тут можуть відбуватися такі нелюдські злочини. Нехай задумаються всі, в якому світі ми живемо і на що здатні люди", - зазначив він.

Коли Кернес закінчив свою промову, ребе згідно з традицією порвав на вбитому одяг і прочитав прощальну молитву. Зі сльозами на очах її повторив батько Дімента. Потім найближчі вирушили на поховання, всіх інших Кернес запросив на поминальний обід.

Потрапили в лікарню з отруєнням: У Курській області "бабусі" щось підмішали до паски для військових РФ

вівторок, 7 травень 2024, 7:38

У Курській області (РФ) велика група військових РФ потрапила до лікарні з тяжкими симптомами. Ймовірно, їх отруїли місцеві мешканки. Про подію розповів російський Z-канал "ВДВ за Чесність і Справедливість", передають Патріоти України. . Неприємність т...

Комуналка в Україні виросте ще сильніше: У НБУ дали прогноз, що подорожчає швидше

вівторок, 7 травень 2024, 7:30

У найближчі кілька років українці зіткнуться із черговим подорожчанням комунальних послуг. При цьому через складну ситуацію в енергетиці вартість електроенергії зростатиме швидше, ніж решта послуг ЖКГ. Про це заявили аналітики Національного банку Украї...