"Какие, с*ка, дебилы": У мережі однією картинкою показали, чому російському "Кузі" - кінець

У мережі бурхливо відреагували на НП, що сталася у Мурманській області Росії під час ремонту і модернізації єдиного російського авіносця "Адмірал Кузнєцов", повідомляють Патріоти України. Пропонуємо переглянути влучну карикатуру і коментарі до неї:

Нагадаємо, причиною НП з "Кузею" називають те, що заради економії док перевели на електроживлення із берега. При цьому скоротили моторну групу і перестали здійснювати закупівлю дизельного пального для генераторів.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...