"Калеки вы, а не паралимпийцы Беларуси! Только пустоголовый манкурт будет махать флагом своего извечного врага", - відомий співак про інцидент в Ріо

Юрій Журавель жорстко висловився про інцидент з демонстрацією російського прапора в Ріо делегацією Білорусі, де на Паралімпійських іграх повністю відсутня російська збірна.

Юрій Журавель. Фото:wz.lviv.ua

Учасник українського гурту Ot Vinta Юрій Журавель, який заявив в інтерв'ю, що виступить в РФ, коли українські війська будуть проходити біля Кремля, гнівно висловився на адресу учасників білоруської делегації, які на відкритті Паралімпіади в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) розгорнули російський прапор . Про це музикант написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Каліки ви, а не паралімпійці Білорусі! Тільки пустоголовий манкурт буде махати прапором свого одвічного ворога, та ще й на параді своєї збірної на відкритті Олімпіади. Схаменіться! Згадайте Оршу!" - обурюється Журавель.

Також він поділився роликом про історичний бій під білоруським містом Орша. Зокрема 8 вересня 1514 року це місто стало місцем запеклих боїв московської та польсько-литовської армій. Справа в тому, що землі Білорусі в той час перебували в складі Великого князівства Литовського, тобто предки білорусів і росіян були ворогами з давніх часів.
Підписники музиканта також прокоментували відео: "Коли Бог хоче покарати - відбирає розум", "Не ображайте білорусів, той дурень був етнічним кацапом", "А вся команда цього не бачила? Повинні йому протези куди треба повставляти ...".

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Який цукрозамінник "найкращий друг" для мозку: Вчені розкрили результати дослідження

субота, 4 травень 2024, 10:26

Видання Medical express пише, що дослідники з Шанхайського університету науки і технологій, Китайської академії наук (CAS) та інших інститутів Китаю нещодавно провели дослідження, щоб з'ясувати, що відбувається в мозку мишей, коли їх годують різними ти...