Камені з неба: У Криму зносять дельфінарій головного "кримнашиста" (фото)

Дельфінарій належав скандальному власнику зоопарку "Тайган" Олегу Зубкову, який підтримав анексію Криму та агітував за Путіна і "русскую весну".

Фото: ЗМІ

Російсько-окупаційна влада Ялти почала демонтаж незаконного дельфінарію у зоопарку "Казка", повідомляють Патріоти України з посиланням на проросійський сайт "Крим.інфо".

"Сьогодні адміністрація Ялти приступає до виконання постанови про примусовий демонтаж нестаціонарного об'єкта - дельфінарію, що складається з трибун, основного басейну і допоміжного басейну для утримання тварин. Раніше власнику цих конструкцій видали повідомлення про добровільний демонтаж цієї конструкції, дали місяць на його виконання. Але воно не було виконано", - розповів начальник управління земельного і містобудівного муніципального контролю адміністрації Ялти Олександр Коваленко.

Дельфінарій "зайняв 2 тисячі квадратних метрів муніципальної власності". Зноситимуть споруду 1,5 місяця.

"Несучу конструкцію демонтуватимемо близько місяця, і десь близько двох тижнів - чашу. Після демонтажу будматеріали півроку зберігатимуться на майданчику - у власника буде можливість приїхати, оплатити нам вартість демонтажу, вартість зберігання і забрати своє майно. Суму вияснять на заключному етапі демонтажу, але попередньо - близько 3 млн рублів", - розповів журналістам керівник об'єднаної компанії, що управляє адміністрацією Ялти Тамерлан Джазан.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...