Карма? Стало відомо, що збирається зробити на попелі жертв "Зимової вишні" наступник Тулєєва

За попередніми даними, будівля згорілого торгового центру підлягає знесенню.
Пожежа в Кемерово. Фото: соцмережі.

Сергій Цивільов, який 1 квітня став тимчасовим губернатором Кемеровської області після пожежі в "Зимней вишне", запропонував створити на місці згорілого торгового центру дитячий технопарк. Про це повідомляють на сайті обладміністрації, передають Патріоти України.

Першу нараду на посаді новий в.о. губернатора присвятив ліквідації наслідків пожежі в "Зимней вишне" і перевірці на протипожежну безпеку будівель із масовим перебуванням людей.

Мер Кемерова Ілля Середюк повідомив, що мешканці міста наразі вирішують, що з'явиться на території згорілого торгового центру. "Цивільов запропонував внести до варіантів голосування створення нового дитячого технопарку, у якому буде розміщено меморіал", – ідеться в повідомленні.

За попередніми даними, будівля згорілого торгового центру підлягає знесенню. За словами мера, наразі на різних інтернет-майданчиках відбувається голосування, щоб кемеровчани змогли запропонувати варіант благоустрою території "Зимней вишни". Голосування відбувається четверту добу і триватиме протягом приблизно двох тижнів. Наразі найпопулярніший варіант – створення парку з іменними деревами і невеликим меморіалом.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...