Карма? У Росії сталася нова халепа з ракетою "Протон"

Розгінний блок "Бриз-М" у складі ракети "Протон-М" недовивів на розрахункову орбіту російський військовий супутник "Космос". Про це написало 27 грудня агентство "РИА Новости" з посиланням на джерело в російській ракетно-космічній галузі, повідомляють Патріоти України.

Співрозмовник агентства розповів, що орбіта супутника вийшла трохи нижче за очікувану. Водночас він запевнив, що нічого критичного в цьому немає, тому що бортові запаси палива супутника дають змогу це компенсувати.

24 грудня газета Міноборони Росії "Красная звезда" повідомила, що 21 грудня "здійснено успішний пуск ракети-носія важкого класу із супутником в інтересах військового відомства". Газета стверджувала, що політ відбувався у штатному режимі.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...