Катастрофа літака EgyptAir: Виявлено місце падіння пасажирського А320

19 травня літак EgyptAir, який прямував з Парижа до Каїра з 66 людьми на борту, зник з радарів неподалік від єгипетського узбережжя.

Літак A320 авіакомпанії EgyptAir. Фото: karelinform.ru.

Літак A320 авіакомпанії EgyptAir розбився близько грецького острова Карпатос. Про це повідомляє агентство AFP з посиланням на джерело в одному з аеропортів Греції, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами співрозмовника агентства, літак в момент аварії перебував в зоні відповідальності єгипетських диспетчерів.

Нагадаємо, літак EgyptAir пропав 19 травня по шляху з Парижа в Каїр. За даними порталу Flightradar24, який в реальному часі показує положення, в якому летять літаки, літак востаннє був зафіксований в момент його прольоту над Середземним морем на висоті 11,2 кілометра.

Як з'ясувалося пізніше, після зникнення літак EgyptAir подавав сигнал лиха. У МЗС Франції заявили, що відправлять на пошуки зниклого літака кораблі і авіацію.

У мережі також з'явився повний маршрут зниклого літака EgyptAir. ЗМІ також дізналися, що в 2013 році у зниклого літака вже виникали проблеми в польоті.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...