Катастрофа літака EgyptAir: Виявлено місце падіння пасажирського А320

19 травня літак EgyptAir, який прямував з Парижа до Каїра з 66 людьми на борту, зник з радарів неподалік від єгипетського узбережжя.

Літак A320 авіакомпанії EgyptAir. Фото: karelinform.ru.

Літак A320 авіакомпанії EgyptAir розбився близько грецького острова Карпатос. Про це повідомляє агентство AFP з посиланням на джерело в одному з аеропортів Греції, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами співрозмовника агентства, літак в момент аварії перебував в зоні відповідальності єгипетських диспетчерів.

Нагадаємо, літак EgyptAir пропав 19 травня по шляху з Парижа в Каїр. За даними порталу Flightradar24, який в реальному часі показує положення, в якому летять літаки, літак востаннє був зафіксований в момент його прольоту над Середземним морем на висоті 11,2 кілометра.

Як з'ясувалося пізніше, після зникнення літак EgyptAir подавав сигнал лиха. У МЗС Франції заявили, що відправлять на пошуки зниклого літака кораблі і авіацію.

У мережі також з'явився повний маршрут зниклого літака EgyptAir. ЗМІ також дізналися, що в 2013 році у зниклого літака вже виникали проблеми в польоті.

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...

Підозрюваного у вбивстві Фаріон ретельно готували до злочину: Експерт-криміналіст вказав на важливі ознаки

субота, 27 липень 2024, 14:00

В'ячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві професорки Ірини Фаріон, міг хтось готувати та тренувати. Про це розповів кримінальний психолог Юрій Ірхін в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. Експерт наголошує, що психіка 18-річної людини д...