Катастрофа літака у Колумбії: Загинули 72 бразильських футболісти (фото)

За попередніми даними, в результаті аварії загинули всі пасажири і члени екіпажу.

Катастрофа літака в Колумбії. Фото: прес-центр аеропорту ім. Х. М. Кордови

У Колумбії розбився літак, на борту якого перебували гравці бразильського футбольного клубу Chapecoense Real. Про це в Twitter повідомляє прес-служба міжнародного колумбійського аеропорту імені Хосе Марії Кордови, передають Патріоти України.

За попередніми даними, в результаті аварії загинули всі пасажири і члени екіпажу. Як зазначає The Guardian, мер Медельїна, прямуючи на місце аварії, не виключив, що на місці аварії можуть бути живі люди.

Літак впав в гористій місцевості, на місце аварії вже вирушили "швидкі" і рятувальники. За даними ресурсу Flightradar24, на борту літака було 72 людини. Літак виконував рейс з Санта-Крус-де-ла-Сьєрра (Болівія) в Медельїн (Колумбія).

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...