Прапор України на "Донбас Арені": ФК "Шахтар" представив яскраве відео із своїм новорічним бажанням

Героями анімаційної стрічки стали Грай, Око і Тур - у році, що минає, легендарним персонажам виповнюється 50 років.

Нехай загадане збувається! Ілюстрація: скріншот з відео.

Донецький "Шахтар" представив яскравий новорічний ролик, в якому створив римейк знаменитого мультфільму "Як козаки у футбол грали", передають Патріоти України.

Головною ідеєю відео стало побажання "гірників" якнайшвидшого повернення на рідну "Донбас Арену". Героями анімаційної стрічки стали Грай, Око і Тур - у році, що минає, легендарним персонажам виповнюється 50 років. Над новинкою працювали протягом двох місяців. У виробництві були задіяні 13 чоловік.

В анімації також представлені гравці "Шахтаря" Тайсон, Андрій Пятов, Даріо Срна і головний тренер Паулу Фонсека. "Гірники" назвали мультфільм новорічним подарунком для всіх своїх уболівальників.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...