"Крыша подпрыгнула, а потом приземлилась": Окупанти дивно пояснили, чому на "Донбас Арені" не можна проводити матчі

Представник окупаційної влади заявив, що справжню оцінку ситуації можуть дати тільки фахівці, але таки чомусь не зміг відмовитися від спокуси розповісти про "вибухову хвилю, яка зайшла та вийшла".

"Донбас Арена" в окупованому Донецьку. Фото: Вікіпедія.

Окупаційна влада «ДНР» цікаво пояснила, чому на «Донбас Арені» в окупованому Донецьку не можна проводити футбольні матчі, передають Патріоти України.

Так званий «в.о. міністра молоді, туризму і спорту» «ДНР» Олександр Громаков заявив, що у 2015 році вибухова хвиля боєприпасу «зайшла всередину стадіону і відірвала від основи скляний дах, який накриває всі сидіння глядачів».
Український блогер і журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в соцмережі процитував цю заяву. При цьому опис самого процесу викликав глузування з боку користувачів соціальних мереж вкрай дивною логікою оповіді. Громаков заявляє, що про складність проблеми можуть судити лише фахівці, яких бойовики просять провести експертизу. Також, Громаков заявив, що після її проведення бойовики зможуть зрозуміти, як відновити «Донбас Арену».

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...