Катастрофа пасажирського літака EgyptAir: У мережі з'явилося відео падіння А320

Відео було знято в ніч на 19 травня капітаном судна в Середземному морі - в районі, де було втрачено зв'язок з літаком, повідомив телеканал Al-Jazirah.

Літак A320 авіакомпанії EgyptAir. Фото: forinsurer.com.

У мережі з'явився короткий відеозапис, на якому імовірно зображений падаючий літак А320 авіакомпанії EgyptAir, повідомляється в онлайн-версії саудівської газети Al-Jazirah. Новину передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ролик був викладений на YouTube вранці 19 травня, тривалість відео - 17 секунд.

На відео відображений об'єкт, що світиться і летить в нічному небі. Ніяких пояснень, що це може бути за об'єкт, ролик не містить.

У той же час, Al-Jazirah стверджує, що відео було знято в ніч на 19 травня капітаном судна в Середземному морі - в районі, де було втрачено зв'язок з літаком.

За даними порталу Flightradar24, який в реальному часі показує положення літаків, що здійнюють польоти, літак востаннє був зафіксований в момент його прольоту над Середземним морем на висоті 11,2 кілометра.

Як з'ясувалося пізніше, після зникнення літак EgyptAir подавав сигнал лиха. У мережі також з'явився повний маршрут зниклого літака EgyptAir, а ЗМІ дізналися, що в 2013 році у зниклого літака вже виникали проблеми в польоті.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...