"Катя-живодерка": У Росії донька чиновника з посмішкою розчленувала кошеня (відео 16+)

Дочка голови місцевої сільради, сміючись, розрубала тварину сокирою, а потім відрізала їй голову.

Важко уявити, що нормальна людина хотіла б його вбити. Фото: РБК.

У Російській Федерації в алтайському селі Михайлівка 16-річна Катерина Штраух та її сестра зняли на відео і виклали в мережу жорстоке розчленування кошеняти, передають Патріоти України.

Шкуродерка, яка є дочкою голови місцевої сільради, сміючись, розрубала тварину сокирою, а потім відрізала їй голову. "Це Катя-шкуродерка. Вона з посмішкою на обличчі зараз буде рубати маленьке кошеня", - говорить за кадром її молодша сестра.

Побачивши, що сталося, мати вбивці тварин - Наталя Штраух - спробувала виправдати дочку. "Кошеня було хворе, а вона хотіла вступати на ветеринара... Звичайно, це не виправдання... Щоб кошеня не мучилося", - наводить її слова Life.

За її словами, дочка своїм кривавим вчинком насправді хотіла позбавити кошеня страждань, а відео в мережу залив товариш Катерини. Жінка також зазначила, що тепер на адресу її дочки і сім'ї надходять погрози.

Батьки дівчат-підлітків, як і вони самі, видалили свої сторінки в соцмережах. Перед цим їх батько написав у своєму статусі: "Прошу вибачення у всіх, ми в шоці".

За інформацією російських видань, МВС Алтайського краю проводить перевірку за фактом події, а на сайті Change.org з'явилася петиція з вимогою покарати шкуродерок. За короткий час прохання зібрало 10 тисяч підписів.

В обговорення ситуації прийняв участь голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров. У своєму Telegram він написав, що "насильство над тваринами зростає в геометричній прогресії", причому, за його словами, часто знущаються з братів менших саме дівчата. "Ті, хто має надавати захист маленьким і безпорадним, знущаються і вбивають", - написав він.

У соціальних мережах люди шоковані ситуацією і вимагають покарати жорстоких дівчат.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...