"Катя-живодерка": У Росії донька чиновника з посмішкою розчленувала кошеня (відео 16+)

Дочка голови місцевої сільради, сміючись, розрубала тварину сокирою, а потім відрізала їй голову.

Важко уявити, що нормальна людина хотіла б його вбити. Фото: РБК.

У Російській Федерації в алтайському селі Михайлівка 16-річна Катерина Штраух та її сестра зняли на відео і виклали в мережу жорстоке розчленування кошеняти, передають Патріоти України.

Шкуродерка, яка є дочкою голови місцевої сільради, сміючись, розрубала тварину сокирою, а потім відрізала їй голову. "Це Катя-шкуродерка. Вона з посмішкою на обличчі зараз буде рубати маленьке кошеня", - говорить за кадром її молодша сестра.

Побачивши, що сталося, мати вбивці тварин - Наталя Штраух - спробувала виправдати дочку. "Кошеня було хворе, а вона хотіла вступати на ветеринара... Звичайно, це не виправдання... Щоб кошеня не мучилося", - наводить її слова Life.

За її словами, дочка своїм кривавим вчинком насправді хотіла позбавити кошеня страждань, а відео в мережу залив товариш Катерини. Жінка також зазначила, що тепер на адресу її дочки і сім'ї надходять погрози.

Батьки дівчат-підлітків, як і вони самі, видалили свої сторінки в соцмережах. Перед цим їх батько написав у своєму статусі: "Прошу вибачення у всіх, ми в шоці".

За інформацією російських видань, МВС Алтайського краю проводить перевірку за фактом події, а на сайті Change.org з'явилася петиція з вимогою покарати шкуродерок. За короткий час прохання зібрало 10 тисяч підписів.

В обговорення ситуації прийняв участь голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров. У своєму Telegram він написав, що "насильство над тваринами зростає в геометричній прогресії", причому, за його словами, часто знущаються з братів менших саме дівчата. "Ті, хто має надавати захист маленьким і безпорадним, знущаються і вбивають", - написав він.

У соціальних мережах люди шоковані ситуацією і вимагають покарати жорстоких дівчат.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...