"Кацапы решили потравить местных?": В окупованому Криму місто накрила "хімічна хмара"

Жителі північного Криму вже кілька днів б'ють на сполох через хімічний запах і димку, яка огортає міста.
Армянськ. Фото: perekop.info.

В окупованому Криму жителі Армянська скаржаться на те, що їх труять невідомою хімічною речовиною, яка відчувається в повітрі, передають Патріоти України.

"В Армянську за добу металеві предмети вкрилися іржею. У людей в горлі дере, з'явилася слабкість, а шкіра покривається висипом. Одні думають, що стався викид на Титані, інші - що на Содоврму заводі в Красноперекопську", - повідомив блогер КРИМський бандерівець в Twitter.

За його словами, жителі північного Криму вже кілька днів б'ють на сполох через хімічний запах і димку, яка огортає міста.

"Може викликати смерть": в Криму місто накрила "хімічна хмара"

А ось окупаційна "влада" звітуює, що викиди із заводів стали значно меншими. Користувачі вказали на небезпеку і озвучили невтішні наслідки: "Схоже на хлор. Може викликати смерть від набряку легенів", "Так, схоже легеням кранти!!!", "Кислота. Працівники заводу повинні знати, що до чого".

"Може викликати смерть": в Криму місто накрила "хімічна хмара"

"Може викликати смерть": в Криму місто накрила "хімічна хмара"

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...