Казки російської пропаганди: У Держприкордонслужбі спростували інформацію росЗМІ про "навалу" туристів до Криму

Причиною періодичного скупчення автотранспорту біля КПВВ є дії окупаційної влади в Криму. Там нерідко припиняють пропускні операції або оформляють дуже повільно, тим самим штучно створюючи черги.

Ілюстрація:ua.krymr.comВ Державній прикордонній службі України заявляють, що інформація проросійських ЗМІ про навалу відпочивальників до тимчасово окупованого Криму не відповідає дійсності. Про це повідомили у прес-службі ДПСУ, передають Патріоти України.

Зазначається, що у червні 2016 року адміністративну межу перетнуло близько 180 тис. громадян, що на 60 тисяч менше, ніж за такий самий період у 2015 році. Також зменшився майже у два рази потік транспортних засобів – 32 тис. у 2016 року проти 62 тис. у 2015 році.

"Тобто, інформація про, нібито, навалу відпочиваючих із материкової України до тимчасово окупованого Криму, що періодично розповсюджується проросійськими ЗМІ, не відповідає дійсності", - наголосили у ДПСУ.

Водночас у відомстві пояснили, що причиною періодичного скупчення автотранспорту біля КПВВ є, перш за все, дії окупаційної влади в Криму. Там нерідко припиняють пропускні операції або оформляють дуже повільно, тим самим штучно створюючи черги.

В свою чергу ДПСУ на всіх контрольних пунктах на адміністративній межі з тимчасово окупованим Кримом, а саме: "Каланчак", "Чаплинка" та "Чонгар" створила додаткові робочі місця та збільшила кількість прикордонних нарядів задля комфортного та безпечного пропуску громадян в обох напрямках.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...