Кейт Міддлтон і принц Вільям планують третю дитину

​У королівської пари вже є двоє дітей - 3-річний син Джордж і майже 1,5-річна донька Шарлотта.

Принц Вільям і герцогиня Кембриджська Кейт. Фото: joinfo.ua.

Британський принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон, кажуть, вже мріють про третю дитину. Подружжя планує ще одного малюка найближчим часом. Про це джерело з королівського двору розповіло виданню "Us Magazine", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Мене не здивує, якщо вона (Кейт) завагітніє до Різдва", - відзначило джерело.

Кейт і Вільям хочуть ще дітей. З чуток, герцог і герцогиня Кембриджські навіть перебудують свій календар до майбутньої дитини.

Зокрема, тільки Міддлтон завагітніє, вони з Вільямом скасують всі заплановані робочі поїздки.

Як відомо, в королівського подружжя вже є двоє дітей - 3-річний син Джордж і майже 1,5-річна донька Шарлотта.

Нагадаємо, обидві вагітності Кейт супроводжувалися токсикозом. Дружині принца навіть доводилося звертатися за допомогою через постійне блювання.


Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...