Керівник поліції Харківщини - друг Авакова та Жиліна, "перевертень у погонах", - волонтер

Крім того, в 2001 році Черьомухін здійснював тортури та брав участь у груповому зґвалтуванні, пише Роман Синіцин

Микола Черьомухін. Фото: прес-центр поліції області.

Волонтер Роман Синіцин переконує, що заступник голови Національної поліції у Харківській області Микола Черьомухін насправді є "перевертнем у погонах". Відповідний допис з’явився на його сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

За його словами, нинішній керівник харківської поліції у 90-х був причетним до кришування криміналітету. Крім того, в 2001 році Черьомухін здійснював тортури та брав участь у груповому зґвалтуванні, щоб домогтися зізнань від затриманої.

"В ЗМІ того часу йшлося про причетність Колі до гучних злочинів (в тому числі, про зв'язок з кілером, який дивним чином підірвався біля харківського Будинку проектів). Йшлося про незаконне ведення бізнесу та організацію несанкціонованих стежень. Йшлося про зв'язок з кримінальними авторитетами Чечні та Інгушетії, вимагання та рекет", – пише волонтер.

Також він стверджує, що Черьомухін ще з початку XXI століття мав справи з нинішнім Міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і нещодавно вбитим лідером "Оплоту" Євгеном Жиліним. "Саме завдяки старанням Колі, нині дохлий сепаратист свого часу був відряджений в облуправління СБУ", – зазначає Синіцин.

Крім того, волонтер підкреслює, що опісля Черьомухін різко зник, щоправда з’явився вже в 2014-му, коли Аваков спершу його призначив своїм радником, а потім і на нинішню посаду. "Запам’ятався Коля ще тим, що їздив харковом на Dodge Ram з лівими синіми номерами. Коли почали діставати журналісти "включив дурачка" і причепив цивільні. Задекларував пару квартир, три літаки, "кайен", "хаммер", "додж рам" і "ще трішки", – зауважив активіст.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...