Хай в Москві не кіпішують: Україна забезпечить безпеку Євробачення-2017 - виконавчий продюсер конкурсу

Незважаючи на складну ситуацію в Україні, Європа сподівається на безпечний та теплий прийом міжнародного пісенного конкурсу в Києві наступного року.

Джамала. Фото:korrespondent.netСкладна ситуація в країні не завадить Україні забезпечити безпеку учасників Євробачення в 2017 році, впевнений виконавчий продюсер конкурсу норвежець Йон Ола Санд. Про це Санд заявив в ніч на неділю, 15 травня, в Стокгольмі, звертаючись до переможниці музичного конкурсу української співачки Джамали, повідомляють Патріоти України з посиланням на DW.

"Впевнений, що ти і жителі України нададуть нам привітний прийом і зможуть забезпечити нашу безпеку", - підкреслив Санд.

Нагадаємо, українська співачка кримськотатарського походження Джамала з піснею1944 перемогла у фіналі пісенного конкурсу Євробачення-2016, який проходив у Стокгольмі (Швеція). Її пісня присвячена депортації кримських татар у 1944 році. За результатами голосування національних журі країн-учасниць Євробачення-2016 і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали.

За правилами конкурсу, наступне Євробачення має пройти в країні, виконавець якої переміг у попередньому. Таким чином, конкурс Євробачення-2017 пройде в Україні.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...