Харківський бабак Тимко передбачив, коли настане весна і Україна отримає "безвіз"

"Хранитель бабака" Віктор Токарський інтерпретував прогноз Тимка так: весна настане через 6 тижнів і буде теплою, а ось "безвіз", відповідно до прогнозу бабака, Україна отримає з третьої спроби.

Бабак  Тимко. Фото: 112.ua.

Сьогодні День Бабака, і харківський Тимко зробив свій прогноз. Вважається, що в цей день потрібно спостерігати за бабаками, щоб дізнатися, коли прийде весна. Тварину розбудили на біостанції Харківського національного університету імені Каразіна в селі Гайдари, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Якщо день похмурий і гризун не бачить своєї тіні - значить, бути ранній весні. Якщо ж день сонячний, а звір норовить сховатися назад у нору - зима триватиме ще довго.

Весна в Україні настане через шість тижнів і буде теплою, передав пророкування Тимка його доглядач. Бабак сьогодні не побачив своєї тіні.

Бабаку запропонували також зробити прогноз по актуальному для українців питанню: коли ж нашій країні дадуть безвіз. З третьої спроби Тимко вибрав варіант "безвіз-2017".

До речі, в цьому році у провісника очікуються зміни в особистому житті.

Як розповів "хранитель бабака", професор біофаку ХНУ ім. Каразіна Віктор Токарський, два тижні тому Тимку знайшли дружину - Ларису. Своє сімейне щастя "молодята" будуватимуть в новому будиночку.

В Україні кардинально змінилася ситуація на ринку праці: Названо професію, яка несподівано стала непопулярною

понеділок, 29 квітень 2024, 6:44

В Україні спостерігається значний дефіцит на ринку праці. Високий попит мають практично всі професійні працівники, крім працівників сфери IT.Про це йдеться у матеріалі OBOZ.UA, передають Патріоти України. В Україні, згідно з даними опитування НБУ, ско...

Нові зарплати для військових в Україні: Хто отримуватиме 190 тисяч

понеділок, 29 квітень 2024, 6:22

Кабінет міністрів з 1 квітня ухвалив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця. Це не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова винагорода для тих, хто перебуває на передовій,...