Харківський бабак Тимко спрогнозував курс долара на 2016 рік

​Студенти висловили ідею встановлення пам'ятника бабаку-віщуну.​

Харківський бабак Тимко. Фото:www.mukachevo.net

Харківський бабак Тимко II сьогодні вперше спрогнозував курс долара на 2016 рік. Про це пише УНІАН, інформують Патріоти України.

Перед гризуном поставили дві таблички з курсом долара, і він по черзі підійшов до табличок з написами 25 гривень і 30 гривень за долар. Працівники біостанції припустили, що це означає, що курс долара протягом року коливатиметься від 25 до 30 гривень за 1 долар.

Студенти біологічного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна також висловили ідею встановлення пам'ятника бабаку-віщуну.

Як відомо, традиція будити бабака, щоб він передбачив прихід весни, прийшла в Україну зі США, де День бабака є національним святом.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...