"Хет-трік дня": Луценко похвалився спійманим у ГПУ корупціонером (фото)

З метою ускладнення документування протиправної діяльності, працівник прокуратури для отримання неправомірної вигоди в якості посередника залучив сторонню особу.

Юрій Луценко. Фото: РБК.

Генеральна інспекція Генпрокуратури затримала на гарячому старшого слідчого ГПУ, що вимагав 50 тисяч доларів. Про це повідомив у Facebook генеральний прокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України.

"31 липня 2018 року до Головного управління БКОЗ СБУ надійшла заява від громадянина про те, що старший слідчий в ОВС управління з розслідування ОВС ГПУ, діючи умисно, з використанням свого службового становища, вимагає від нього неправомірну вигоду в розмірі 50 тис доларів за припинення кримінального переслідування в рамках кримінального провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України, та не перешкоджання будівельним роботам у с. Крюківщина на Київщині", - написала у Facebook прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган.

Вона повідомила, що згідно показань заявника, переслідування почалося 19 липня 2018 року, коли працівниками ГПУ було проведено огляд будівельного майданчику, а в подальшому почали викликати на допит як свідків працівників підприємства. За її словами, з метою ускладнення документування протиправної діяльності, працівник прокуратури для отримання неправомірної вигоди в якості посередника залучив сторонню особу.

"Генінспекція ГПУ спрацювала знову бездоганно. На даний час проводяться процесуальні дії", - сказала Сарган.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...