Хіти тижня. Зрада по-скрепному: Топ-пропагандиста Путіна спіймали на "втечі"

Російський пропагандист Володимир Соловйов похвалився у соцмережі своїм новорічним забігом, а уважні користувачі зазначили, що бігав він, судячи по погоді, далеко від Росії.

"Традиція. Перший забіг у Новому Році першого січня. Ну і додав. Після пробіжки ще й проплив кілометр. Повільно. По-старечому", - написав Соловйов у своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Фон хоч і намагався замилити - але явно не Москва. Таки добіг, гнида, до улюбленої Італії?", - прокоментував у своєму Telegram політолог Олексій Голобуцький.

"Соловйов у КНДР, розслабляється хлопець, заодно і кнопочку ядерну вивчає... кращий курорт", - пишуть люди.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...