Хіти тижня. 100-річна сумчанка розкрила секрет свого довголіття

І це не правильне харчування або фізичні навантаження...

Жителька Сум розкрила секрет довголіття в свій 100-й день народження, передають Патріоти України з посиланням на КП в Україні.

За словами колишнього музичного педагога Ганни Мокрідіної, потрібно оточувати себе тільки хорошими людьми. "Секрет мого довголіття і позитивного мислення - в хороших людях, які зустрічалися на моєму шляху. А всі мої знайомі тільки хороші і оптимістичні люди", - сказала жінка, коли її прийшли привітати чиновники обласної адміністрації.

Ганна Мокрідіна народилася в 1919 році, пережила війну і голодомор. Вона 40 років пропрацювала у Львівському музичному училищі, а на дозвіллі малювала пейзажі Карпат і околиці Львова. У 2002 році Анна Леонідівна стала учасником сходження на Говерлу.

Журналісти відзначають, що Ганна Мокрідіна не єдина довгожителька в місті.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...