Хіти тижня. 12-річна львів'янка вказала на чергового чоловіка, який може бути батьком її дитини

За словами хлопця, вони з Тетяною любили дивитися фільми для дорослих в інтернеті.

Тетяна Лучишин довго не хотіла назвати батька дитини. Фото: соцмережі.

12-річна школярка Тетяна Лучишин із Борислава Львівської області, яка у вересні 2017 року народила дитину, зізналася, хто ж все-таки є батьком малюка. Так, з’ясувалося, що батько дитини – 14-річний Остап, який є двоюрідним братом Тетяни. Про це повідомляє "Високий замок", передають Патріоти України.

Нагадаємо, 17 вересня шестикласниця Тетяна Лучишин народила доньку. Повідомлялося, що батьком дитини є 18-річний сусід дівчинки, з яким вона зустрічалась. Проте тест ДНК показав, що сусідський хлопець насправді не є батьком дитини, яку народила школярка.

Як розповіла матір юної породіллі, експертиза, яку проводила поліція, біологічного батька не виявила. Тести пройшли вітчим школярки Іван, її зведений і рідні брати. Потім ДНК-тест здав Володя – сирота, який живе із сім'єю, а також рідний брат Тетяни Михайло (живе на першому поверсі). Експертиза показала, що жоден із них не є батьком дитини.

Тим часом Тетяна уперто мовчала і не зізнавалася, хто батько. "У поліції сказали, якщо Таня не зізнається, визнаємо її неадекватною, а дитину заберемо. Тоді вона зізналася. Провели нову ДНК-експертизу, яка підтвердила, що це – двоюрідний брат Тані Остап. Йому 14 років. Він – син мого брата Михайла від першого шлюбу", – розповіла матір школярки. Остап з своєю матір’ю та її співмешканцем живуть у Бориславі. За словами хлопця, вони з Тетяною надивилися фільмів для дорослих в інтернеті.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...