Хіти тижня. 13-річна киянка залишила зворушливу записку і втекла на Прикарпаття (фото)

На київському залізничному вокзалі затримали 13-річну дівчинку, яка втекла з дому і збиралася поїхати до рідного батька.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив активіст Влад Антонов, передають Патріоти України.

"Київ. Правоохоронці протягом години затримали 13-річну дівчинку, яка раптово захотіла стати дуже дорослою і пішла з дому. Затримано з 2000 грн на ж/д вокзалі. Збиралася на захід", - написав Антонов.

Йдучи з дому, Анастасія залишила записку, що направляється в с. Микуличин Івано-Франківської області до свого батька.

"Поїхала я тому, що за ці роки зрозуміла, що повинна жити там. Пам'ятаю, ти говорила мені, що якщо я поїду, то більше ніколи не зможу повернутися і що буду бомжувати зі своїм батьком. Так і буде. Рідні мої, вибачте. Я люблю вас і буду сумувати", - написала дівчинка. Також вона попросила маму переслати її особисті речі "Новою поштою".

Користувачі мережі припустили, що Анастасія намагалася піти з дому через вітчима.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...