Хіти тижня. 40 українців у складі "ПВК Вагнера" воюють в Сирії та на Донбасі: СБУ встановила особи найманців (відео)

Так звана “Приватна військова компанія Вагнера” знаходить частину своїх найманців у в’язницях для засуджених за тяжкі злочини.

Фото: rustelegraph.ru.СБУ встановила особи 40 громадян України, які воюють на окупованому Донбасі чи у Сирії в складі російської приватної військової компанії Вагнера. Про це повідомив керівник апарату глави СБУ Ігор Гуськов під час брифінгу, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

– Понад 40 українців, про яких йшлося, на жаль, знаходяться на території, яка не контролюється Україною. Перш за все, це територія Сирії, де вони беруть участь у бойових діях, а також частина з них знаходиться на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей у складі незаконних збройних формувань, – уточнив він.

Раніше стало відомо, що так звана “Приватна військова компанія Вагнера” знаходить частину своїх найманців у в’язницях для засуджених за тяжкі злочини.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...