Хіти тижня. ​"А д*па співачки не заважала йому?": Росіяни в люті від пояснень українського легіонера, чому той перед матчем "образив" прапор РФ

Ніякі пояснення не виправдовують нахабного «заробітчанина», вважають у країні скреп

У Росії спалахнув неабиякий скандал навколо українського захисника "Нижнього Новгорода" Віталія Федоріва, який перед матчем 7 туру першого російського дивізіону з "Сочі" (1:0) не повернувся до прапору Росії під час гімну РФ, зазначають Патріоти України.

Коли всі гравці повернулися до прапора, Федорів продовжив стояти обличчям до трибун. У неділю вранці команда повернулася в Нижній Новгород. Прес-служба клубу відразу ж зв'язалася з Федорівим і розпитала про згадану ситуацію.

"Я людина віруюча. І коли виходжу на поле, перед грою, завжди вимовляю слова молитви. Так було і вчора. Моє глибоке переконання, що спорт - поза політикою. З повагою ставлюся до гімну і прапора будь-якої країни. Так що прошу в моїх діях не вбачати ніякої політичної підоснови", - передає слова Федоріва офіційний сайт "Нижнього Новгорода".

Колишній гравець "Зеніту" і збірної Росії Владислав Радімов жорстко розкритикував Віталія Федоріва:

"На вчорашньому матчі "Сочі" - "Нижній Новгород" український захисник Віталій Федорів під час гімну Росії, відвернувшись від нашого прапора, встав до всіх перпендикулярно.

Кажуть, на грі з "Мордовія" Федорів теж пропендікуляріл. Сьогодні з'ясовується, Федорів сильно віруючий і просто молився. А я не наздоганяю - як це пов'язано? А дупа співачки не заважала йому читати молитву?

А я-то вирішив, що бідний Федорів таку неприязнь до нас відчуває, що аж їсти не може, і здивувався: нафіг в Росії бабки забиває, якщо ми йому так огидні? Якого влаштовувати перпендикулярні демонстрації, нагнітаючи і так непрості відносини між нашими країнами?

Адже не підліток ж, трідцатник стукнуло, будь мужиком, візьми себе в руки і навчися повазі до дому, в якому їсиш! Але, може, даремно на пацана наїхав? А ви що про це думаєте?", - написав Радімов в своєму Інстаграм.

Російський коментатор Василь Уткін так прокоментував вчинок Віталія Федоріва:

"Раз приїхав працювати за контрактом - поважай регламент. Міг не приїжджати, або приїхати просто так. А тепер штраф, сподіваюся, по максимуму", - написав футбольний коментатор Уткін у Твіттер.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...