Хіти тижня. "А могли і перевернути!": У Києві розлючені пасажири трамвая провчили героя парковки (відео)

"Герої парковки" усім давно набридли, тому пересічні громадяни почали закликати навіть до більш енергійних заходів щодо їхніх автівок.

Автівка усім заважала, тому її відштовхнули... Фото: скріншот з відео.

У Києві пасажири трамвая дружно відштовхали іномарку, яка заважала проїзду транспорту. Відповідне відео оприлюднено на сторінці спільноти "Київ Оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

"Боротьба пасажирів трамвая з криво припаркованим BMW", - підписано відео. Голос за кадром прокоментував цю ситуацію наступними словами: "Я паркуюся, як хочу". Спільними зусиллями пасажири досить швидко прибрали перешкоду з дороги.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на таке хамство від уже достатньо набридлих "героїв" парковки. "Перевернути її нах*р", "Трамвай не міг сам пересунути?", "Яка ганьба", "Треба було молотком пробити дах", - агресивно закликали в мережі.

"Правильно! І це не боротьба або культовий виступ, а реальність, коли є єдність і коли подолано принцип "моя хата з краю", а ще знаходяться поруч справжні чоловіки, а не представники диванної армії! Заважає машина - переставили або пересунути, борзий власник - поставили на бік!", - підкреслив Руслан Кацавець.

Користувачі також пожартували, що водій сам із радістю прибрав би своє авто, але його стримував вигляд обурених громадян. "Стоїть у дверях магазину холодний піт витирає", - зазначили в мережі.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...