Хіти тижня. "А ви сир Хохланд не привезли?": Відома співачка розповіла про життя в РФ

За словами Анастасії Приходько, особливою популярністю в РФ користується вираз про "хохляндію".

Анастасія Приходько. Фото: Tv.ua.

Такої ненависті і зневаги до України, як у Російській Федерації, де країну називають виключно "хохляндією", немає більше ніде. Про це заслужена артистка України і волонтер АТО Анастасія Приходько розповіла в інтерв'ю каналу ATR. Відео бесіди з журналістом Айдером Муждабаєвим було опубліковано на сторінці каналу у Facebook, передають Патріоти України.

"Такої ненависті, як у Російській Федерації до нас, мені здається, немає навіть у пеклі у диявола до грішників", - зазначила Приходько, яка кілька років жила і працювала в Росії.

За словами співачки, особливою популярністю в РФ користується вираз про "хохляндію". "А ви з собою сир Хохланд не привезли?" - згадала Приходько один із улюблених жартів росіян.

При цьому, як зазначила артистка, росіяни дуже ображаються, почувши, що їх називають "кацапами". "Але вони дуже ображалися, коли я парирувала і відповідала, що вони кацапи. Значить, нас "хохлами" можна називати, а вас "кацапами" немає?" - поцікавилася вона.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...