Хіти тижня. "А ви, тварі, зрозумійте, що не ви - сила": Сестра Савченко поскаржилися, що їй прокололи шини в авто (відео)

Віра Савченко викликала поліцію і буде оформляти дану подію.

Віра Савченко залишилася без засобу пересування. Фото: скрін відео

Вірі Савченко невідомі прокололи кілька коліс на її машині Skoda в мікрорайоні Троєщина в Києві. Про це під час прямого ефіру повідомила у Facebook сама Віра Савченко, передають Патріоти України.

Жінка заявила, що через це вона не зможе завтра поїхати у справах партії. Віра засудила людей, які це зробили і звернулася до них:

"Слухайте сюди виродки, ви що думаєте, що ви безсмертні? Ви думаєте, що закон обійдете? Ви думаєте, що закон під вас написаний? Ви втратили почуття реальності, ви думаєте, що взяли бога за бороду?"

Савченко додала, що "закладки на вибухівку, прорізані колеса - це те, що я очікувала". Вона викликала поліцію і буде оформляти дану подію.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...