Хіти тижня. Абсолютний кримнашист: Популярний російський актор загримів у "чистилище" "Миротворця"

Сергій Безруков брав участь у "Всеросійському молодіжному освітньому форумі "Таврида" в окупованому Росією Криму.

Сергій Безруков. Фото:whosdatedwho.com

Один з найпопулярніших російських акторів, режисер, продюсер, сценарист Сергій Безруков потрапив в базу злочинців "Миротворця". Про це йдеться у розділі "Чистилище" сайту, передають Патріоти України.

Безруков брав участь у "Всеросійському молодіжному освітньому форумі "Таврида" в окупованому Росією Криму.

Як відомо, Сергій Безруков підписав відкритий лист російських діячів культури, які вітали анексію Криму. У березні 2014 року актор назвав російську окупацію Криму "наведенням порядку" і "допомогою кримчанам".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...