Хіти тижня. "Ах ти пін*осівська повія, розжерлася на пін*осівських харчах": У Воронежі невідомі жорстоко побили "непатріотичну" жінку, а медики відмовилися надавати їй допомогу (фото)

Після цього чоловік вмовив Ксенію все кинути і поїхати з країни та переїхати в США і запросити там політичний притулок.

Фото: Politikan.У Воронежі місцеві "патріоти" жорстоко побили ногами опозиційну активістку Ксенію Сичову. Про це повідомляє сайт "Відкрита Росія", передають Патріоти України.

Жінка поверталася додому після чергової акції і несла плакат "Путін злодій брехун терорист". За нею йшли три хлопця.

"Спочатку я не звертала на них уваги, а потім побачила, що, коли я зупинялася, вони теж зупинялися", - сказала вона.

Жінка намагалася піти від них, але на одній з безлюдних вулиць чоловіки наздогнали її.

"Вони запитали мене, що це за плакат і навіщо я стояла на площі. Я почала з ними розмовляти, переконувати їх. Це були типові хлопці в джинсах і дутих куртках, на п'яних вони не були схожі - думаю, просто ідейні "патріоти", їх ніхто не наймав. Такі підходять до нас під час пікетів, вступають з нами в жорстку полеміку, а потім переходять на крики і образи. Може, ці були особливо агресивними", - поділилася Ксенія.

Чоловіки почали струму жінку і смикати її за одяг. Під курткою у активістки був шарфик в кольорах американського прапора.

"У них очі кров'ю налилися: "Ах ти пін*осівська повія, розжерлася на пін*осівських харчах. Так таких, як ти, будемо вбивати", - згадувала активістка.

Жінку заштовхали в темний двір і почали бити ногами.

"Я вижила завдяки диву, і втрата свідомості, після якої вони втекли, врятувала мені життя", - розповіла Ксенія.

Через якийсь час активістка прокинулася і викликала "швидку". Коли приїхали лікарі, Сичова розповіла їм, що йшла з мітингу і показала плакат.

"Доктор почав на мене кричати: "Хворі, ви що, знову хочете дев'яності, ви подивіться, як ми жити добре при Путіні стали". Я була не в змозі сперечатися, мені було погано. Лікар говорила: "Вилазь з машини, я тебе не повіз, до тебе приїхала єдина дитяча реанімація в місті! "Це ми жити, називається, добре стали? На місто-мільйонник одна дитяча реанімація", - розповіла Ксенія.

У результаті жінку все-таки відвезли в лікарню, а на наступний день Сичова поїхала давати показання в ОВС. Чоловік вмовив Ксенію все кинути і поїхати з країни. Сім'я вирішила переїхати в США і запросити там політичний притулок.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...