Хіти тижня. Американка отримала кулю у прямому ефірі в соцмережі (відео)

27-річна американка вела пряму відеотрансляцію, під час якої посварилася з іншою жінкою, що сиділа в припаркованій машині, після чого остання застосувала вогнепальну зброю.

Фото: Facebook.Американка отримала вогнепальне поранення під час прямого ефіру в Facebook. Про це повідомляє WGN9. Інцидент стався в Чикаго, неподалік від парку Вашингтон, передають Патріоти України.

27-річна американка вела пряму відеотрансляцію в соціальній мережі, під час якої посварилася з іншою жінкою, що сиділа в припаркованій машині. Після нетривалої словесної перепалки автоледі вистрілила дівчині в ногу. Постраждала не стала переривати онлайн-ефір. Як з'ясувалося, вона була знайома з нападницею. Момент пострілу не потрапив в кадр, однак правоохоронні органи підтвердили справжність відеозапису, повідомляє WGN9. Місцева поліція займається пошуком жінки, яка здійснила напад.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...