Хіти тижня. Американка отримала кулю у прямому ефірі в соцмережі (відео)

27-річна американка вела пряму відеотрансляцію, під час якої посварилася з іншою жінкою, що сиділа в припаркованій машині, після чого остання застосувала вогнепальну зброю.

Фото: Facebook.Американка отримала вогнепальне поранення під час прямого ефіру в Facebook. Про це повідомляє WGN9. Інцидент стався в Чикаго, неподалік від парку Вашингтон, передають Патріоти України.

27-річна американка вела пряму відеотрансляцію в соціальній мережі, під час якої посварилася з іншою жінкою, що сиділа в припаркованій машині. Після нетривалої словесної перепалки автоледі вистрілила дівчині в ногу. Постраждала не стала переривати онлайн-ефір. Як з'ясувалося, вона була знайома з нападницею. Момент пострілу не потрапив в кадр, однак правоохоронні органи підтвердили справжність відеозапису, повідомляє WGN9. Місцева поліція займається пошуком жінки, яка здійснила напад.

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...